ENS TROBEM CADA DIMECRES A LES 20.30H AL CANA!
VINE!
NOTA PER A LES PERSONES QUE PARTICIPEN A LES ASSEMBLEES:
Cal que entre tots siguem capaços de mantenir net l'espai que estem ocupant cada vespre.
Procurem no deixar-hi brossa (restes de menjar, ampolles, burilles de cigarretes...etc). Els veïns i nosaltres mateixos n'estarem agraïts.

Gràcies.



7/07/2011

ACTA DE L’ASSEMBLEA DEL 6/7/2011

Assistència: de 20 a 25 indignades.

1.Comissió d’activitats: Jornada del dia 17-J “bicicletada-botifarrada.”

-Es comenta que s’ha demanat l’instància a l’ajuntament. 
-Des de difussió es prepararà el cartell de la jornada. 
-El dilluns dia 11 de juliol a les 19:00 hores al centre es farà una reunió entre la comissió d’activitats i tota aquella persona que vulgui participar en l’organització dels actes del 17-J per tal de donar un cop de mà.
-S’elaborarà un ordre del dia per a l’assembla popular a les 12:00 hores on consti els seguents punts: reducció del cost de la burocràcia política, PAHs, Sanitat, Educació, etc.
-Ja està dissenyat el recorregut.
-S’engega la comanda de samarretes.
-Es decideix com ha de ser el punt d’informació, amb folletons (educació, sanitat, despesa municipal), informació general, recollida de signaturas, etc.
-S’ha de confirmar la presència del cantautor Kike Ubieto.

2. S’estableix un coordinador per tal de reforçar la intercomunicación entre les comissions de manera més  directa. Aquesta funció serà mensual i rotatòria. Per aquest mes de juliol en Joan Domenech s’ofereix voluntari.

3. Ple de l’ajuntament del dia 30 de juny:

-Al passat ple hi van assistir de 10 a 12 indignades amb la intenció de llegir el manifest aprovat en l’anterior assemblea. No es va poder llegir perquè al ser un ple extraordinari no hi havia precs i preguntes. Per tant, es va distribuir entre els assistents i els regidors. 
-L’Antonio redactarà un manifest que informi de la reducció de la despesa de la burocràcia política, i de les nostres propostes per tal de fer una crida als ciutadans per a que assisteixin al proper ple municipal ( 28 de juliol).

4.  Plataforma d’afectats per la hipoteca. 

-L’Arnau s’encarregarà d’engegar la PAH de Caldes de Montbui. 
-Caldrà fer un estudi de cada cas.
-Establir métodes d’actuació envers els desnonaments.


Han assistit dos indignats de “Sentmenat Indignat“. Ens expliquen el seu funcionament. Es troben tots els dilluns a les 21:00 hores a la plaça de l’ajuntament on fan cassolada i asamblea i ens conviden a assistir-hi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario