ENS TROBEM CADA DIMECRES A LES 20.30H AL CANA!
VINE!
NOTA PER A LES PERSONES QUE PARTICIPEN A LES ASSEMBLEES:
Cal que entre tots siguem capaços de mantenir net l'espai que estem ocupant cada vespre.
Procurem no deixar-hi brossa (restes de menjar, ampolles, burilles de cigarretes...etc). Els veïns i nosaltres mateixos n'estarem agraïts.

Gràcies.



7/01/2011

Manifest entregat als partits polítics al ple del dia 30-6-11

Com a ciutadans i ciutadanes de Caldes preocupats per la situació econòmica, volem expressar el nostre malestar per la manera en que la classe política afronta aquesta crisi.
Creiem que l´aportació de les arques municipals cap als partits és del tot innecessària i més en aquests moments de crisi. 50.500 euros cada any destinats a la subvenció dels partits no s´adapta a les necessitats de la vila. Aquests diners anirien molt més ben destinats en educació, sanitat o en crear llocs de treball.
Aquesta actitud dels partits polítics només accentua la devaluació, el desengany i la desafecció envers la política.
També volem fer notar que és excessiu tenir polítics alliberats tenint tècnics i tècniques a les regidories.
Us convidem a reflexionar sobre la necessitat de que els partits es nodreixin econòmicament de les arque públiques, i pensar, que unes xifres proporcionals a cada poble i ciutat, resulten del tot insostenibles.
Tenint en compte els reptes i dificultats que els ciutadans i ciutadanes tenim que afrontar a diari, vosaltres teniu la possibilitat D'Adequar el vostre sou al de la majoria de la població, i mostrar aixi, una veritable voluntat de servei al poble.
PERSONES INDIGNADES

No hay comentarios:

Publicar un comentario