ENS TROBEM CADA DIMECRES A LES 20.30H AL CANA!
VINE!
NOTA PER A LES PERSONES QUE PARTICIPEN A LES ASSEMBLEES:
Cal que entre tots siguem capaços de mantenir net l'espai que estem ocupant cada vespre.
Procurem no deixar-hi brossa (restes de menjar, ampolles, burilles de cigarretes...etc). Els veïns i nosaltres mateixos n'estarem agraïts.

Gràcies.



8/03/2011

Assemblea del 27-7-11

 Valoració de la jornada realitzada el diumenge 24-7-11. S´arriba a la conclusió que s´ha de fer més propaganda i abans. Es valoren molt positibament i amb molt bon ambient  el transurs de la jornada.
Estat de comptes de l´acte: Despeses 180 euros. Aportacions 247 euros. Queden 67 euros de benefici.
Cal ressaltar i agrair a tothom que molts dels elements necessaris per desenvolupar l´acte es van aportar gratuitament.
 Pròxims actes. Concentració davant l´ajuntament el 28-7- 11 i lectura de manifest contra el cost de la burocràcia política calderina al final del ple. Aprovació o no del manifest, s´aprova amb petits afegits i cambis. Quedem a les 8 davant l´ajuntament i a les 20:30 entrarem a llegir el manifest i entregar una còpia a tot-es els polítics i periodistes, mitjans.
  Hi ha lligada una xerrada el 16 de setembre sobre revolució ciutadana. N ´hi ha un altre probable pel 9 de setembre sobre finançament étic i solidari. Es decideix tirar endavant el mateix dia. El cartell es presentarà la propera assemblea.
Punts varis. Es decideix posposar acte del dia 24 d´agost. Es proposar començar a pensar lloc on fer les assembleas a partir de setembre. Es proposa fer una còpia ben feta i gran del manifest de mínims. Es preguntaràn preus i la pròxima assemblea es decidirà.


No hay comentarios:

Publicar un comentario