ENS TROBEM CADA DIMECRES A LES 20.30H AL CANA!
VINE!
NOTA PER A LES PERSONES QUE PARTICIPEN A LES ASSEMBLEES:
Cal que entre tots siguem capaços de mantenir net l'espai que estem ocupant cada vespre.
Procurem no deixar-hi brossa (restes de menjar, ampolles, burilles de cigarretes...etc). Els veïns i nosaltres mateixos n'estarem agraïts.

Gràcies.



7/16/2011

Manifest en contra de la despesa de la burocràcia política municipal



En l’últim ple del nostre Ajuntament celebrat el passat 30 de juny, es va aprovar el pagament d’una indemnització als partits polítics municipals de 50.500 anuals; les indemnitzacions a sis regidors del govern (684 per ple) i set de l’oposició (342 per ple); el sou de l’alcalde (52.253,12 anuals) així com el d’un regidor amb dedicació exclusiva (39.552,32 anuals) i dos amb dedicació parcial (19.776 anuals per cada un). Tot això suposa un cost anual de 302.988 .

Desde l’assamblea de les indignades considarem un acte de “violència” cap als ciutadans que l’Ajuntament pagui amb els nostres diners una subvenció als partits polítics i crei tres nous llocs de treball per als seus “alliberats”.

Per aquest motiu EXIGIM: la supressió de qualsevol partida destinada als partits polítics municipals i, en tot cas, que aquests siguin tractats com qualsevol associació del municipi. La supressió dels sous abonats als tres regidors alliberats i que únicament es mantingui un sou per a l’alcalde i les indemnitzacions per assistència a ple.

Volem cridar l’atenció als ciutadans perquè encara que des dels “mitjans oficials” s’afirmi que aquestes partides suposa una quantitat mínima respecte el pressupost de l’Ajuntament, també és cert que aquesta exigència crea “consciència” cívica dels diners que estem destinant al pagament dels càrregs polítics, càrregs de confiança, assesors, etc, així com els seus escandalosos “ drets passius” en tots els àmbits de l’Estat (Ajuntaments, Diputacions, Consell Comarcal, Generalitat, Estat Central i les seves diferents administrcions, Casa Reial, empreses públiques, etc). Aquesta situació és realment insostenible i, tanmateix, innecessària.

Per aquestes raons i, abans d’esperar que siguin els propis partits polítics els que donin una solució coherent a la situació, tenim l’obligació moral de començar a suprimir partides en l’administració més pròxima, en aquest cas, l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Per aquest motiu us convoquem a una manifestació davant l’Ajuntament pel pròxim dia 28 de juliol a les 20 hores coincidint amb el pròxim ple del Consistori.

L’Assemblea de les Persones Indignades

No hay comentarios:

Publicar un comentario